Få overblik og lettere foreningsdrift                                                                                 cid:image004.jpg@01D36DC9.473201B0

SMVdanmark har indgået en samarbejdsaftale med Klubmodul, der sikrer håndværker- og industriforeningerne i HIF Danmark gratis opstart ved valg af foreningssystem til medlemsstyring og drift af en HIF.

Mange fordele for jeres forening

Liten af fordele er lang, når foreningen vælger at bruge Klubmodul – et system der er meget udbredt. Systemet er skræddersyet til foreninger og mindre organisationer, der vil lette driften af foreningen – og bruge mere tid på medlemsaktiviteter. Se linket til filmen fra Rønne HIF nederst.

Mindre administration – løsningen dækker:

• Opkrævning/betaling af kontingent – dvs. lettere registrering og indberetning for forening og medlemmer.

• Der er mulighed for automatisk træk af medlemskontingent fra medlemmerne. Det giver mindre restance i foreningen.

• Tilmelding til arrangementer – også med betaling.

• Mere præcis og bedre styring samt hurtig kommunikation til medlemmerne.

• Bestyrelsesfunktion med arkiv.

• Integration til regnskabssystem.

• Drift af hjemmeside – mulighed for egen hjemmeside eller at integrere jeres eksisterende hjemmeside.

• Likviditeten kan ligeledes forbedres.

• Automatisk medlemsliste til SMVdanmark

Kom i gang – alt testes inden start, og der er gratis support – bestil nu!

Bestilling af Klubmodul – klik her… RABATTEN fratrækkes, når du/I har bestilt.

I kan i forbindelse med bestillingen vælge feltet ”Andet” og skrive SMVdanmark – som vist herunder:

cid:image002.png@01D36DC6.DBCE7810

• I kontaktes af Klubmodul og får adgang til jeres system – samt kontaktinfo til kundeservice.

• Endvidere får I en præcis beskrivelse af, hvordan I opretter medlemmer, og en tjekliste på, hvad der skal være klar, inden I går i luften.

• Der tilbydes et opstartsopkald til alle foreninger, hvor Klubmoduls support hjælper med at sætte Klubmodul op – så det passer til den enkelte forenings behov og ønsker.

• Kundeservice hos Klubmodul står klar til at hjælpe – og SMVdanmark kan ligeledes kontaktes undervejs.

• Kontakt også Grete Høgh Larsen på larsen@SMVdanmark.dk, tlf. 32 63 03 24 – eller Thomas Birger Hansen på hansen@SMVdanmark.dk, tlf. 24415140.